Търси по ключови думи в
Търси в Информационен Бизнес Помощник

Всички видове електронни цигари са намалени с 20%. За повече информация посетете www.tehnoshop.info Разгледайте най-новите модели и цени на електронни цигари в Tehnoshop.info

Кариери

ПЕЧЕЛЕТЕ С НАШИТЕ ПРОДУКТИ !!! ИНОВАЦИОННИ ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕ,КРАСОТА И БИЗНЕС !!! Не пропускайте този шанс : ЕДНА РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО, ВИЗИЯТА И ФИНАНСОВА СИ НЕЗАВИСИМОСТ !!! Предлагаме Ви да се включите в уникалната бонусна програма на "G M "

Освен да поддържате здравето си, чрез нас Вие ще можете да се абонирате за продукти на алтернативната медицина и иновационните технологии, да проучите възможностите на мрежовия маркетинг, да се включите в мрежова структура за продажби, да станете VIP-клиент, ползващ преференциални отстъпки. Така ще можете да ползвате някои от нашите УНИКАЛНИ продукти НА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-НИСКИ ЦЕНИ - отнася се само за продуктите на " GM " , които поради голямото им многообразие, не сме в състояние да предлагаме всичките онлайн.

Да печелите по този начин не е обвързващо и не Ви задължава с нищо !

Може да предлагате и продавате цялата гама от многообразни продукти на"GM" през интернет. Може да споделяте и да снабдявате близки,познати и непознати, като ползвате преференции без за целта да Ви е нужна собствена регистрирана фирма. При нужда от фактура " G M " издава такава по данните , които Вие сте задали - на името на клента Ви - и естествено на цената за краен клиент , като разликата от ВИП цената и клиентската цена - си я получавате още в момента на реализираната продажба и така формирате основната част от печалбата си. А от там нататък - допълнителни бонуси,бонусточки,ежемесечни промоции-всичко е добре дошло !

След регистриране и получаване на персонална VIP-карта от фирма " GM ", можете да получавате от 17 до 50% отстъпка от стойността на даден продукт, в зависимост от месечните промоции, обема на направените покупки и изградените работещи МЛМ структури.

Имате възможност да запознавате други хора и чрез Вас те да се регистрират във фирмата. По този начин Вие започвате изграждане на собствена дистрибуторска мрежа. За работата с хората си, фирмата ежемесечно допълнително Ви възнаграждава в зависимост от резултатите, които сте постигнали. Това е реален шанс да изградите във времето работеща структура, която да се превърне във Ваш собствен бизнес. Важно е да се отбележи, че към личния Ви актив се натрупват и точките от всички продажби на сътрудниците от Вашата структура, за което получавате допълнителни неограничени възнаграждения.

"GM" не забранява работа с други мрежови компании, защото смятат, че всеки има право да се включи най-малкото като клиент, за да ползва продуктите с отстъпка. Дори напротив, добре дошли на мрежовици и лидери от други компании, защото всички ние работим в името на човека. А споделяйки нашия и Вашия опит, ще изникнат нови и нови идеи. Приветстваме такива хора, защото знаем, че всяка мрежова компания учи лидерите си на отговорност, лоялност, акуратност, работа в екип - уменията, които са необходими за постигане на успех. Регистрацията Ви като сътрудник към фирмата може да стане по следния начин:

1. Поръчка на продукти на" GM " на обща стойност от минимум 55 лева. 2. Закупуване стартов пакет на стойност от 5 лева, който включва VIP-клиентска карта, каталози за всички, предлагани от GM продукти, дистрибуторски и клиентски ценоразпис, текущи промоции, допълнителни материали. 3. След направените горепосочени стъпки , ние ще Ви насочим към офис на фирмата , ако във Вашият град съществува такъв , откъдето директно ще можете да пазарувате - за себе си или за клиентите си. При липса на офис в града Ви - поръчаните продукти Ще Ви бъдат доставяни посредством куриерски фирми - с наложен платеж-плащате при получаването на доставката . А защо да не отворите и свой собствен обслужващ офис , ако разполагате с нужния потенциал,амбиция и умения ?

С по-голямата част от продуктите на" GM " можете да се запознаете на : www.tehnologia.dir.bg. На същата страница има и продукти, които не се предлагат от " G M "- но при евентуален интерес към даден продукт - ще Ви информираме за възможната отстъпка от обявената му цена .

При наличие на допълнителни въпроси - не се колебайте да ни ги зададете - на Ваше разположение сме и с желание ще Ви отговорим ! Благодарим за отделеното време и внимание !

Оставаме с надежда за бъдещо дълготрайно и взаимоизгодно сътрудничество и партньорство !

Поздрави и успехи в начинанията - каквито и да са те ! Кузманов 0899697510 ; eko-cig@eko-cig.com ; nikos1965@abv.bg

 

Пушете здравословно,откажете цигарите или си създайте собствен бизнес - www.eko-cig.сom !

ИНОВАЦИИ и ТЕХНОЛОГИИ - продукти за здраве,красота и бизнес - www.tehnologia.dir.bg !

Скъпата нафта забрави и на използвано олио - подкарай ДИЗЕЛА си ти - www.biogorivo.com !

ОНЛАЙН МАГАЗИН "TehnoShop"- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти - www.tehnoshop.info !

Печелиш пари докато се забавляваш без да рискуваш и стотинка! - www.pokerfen.com