Търси по ключови думи в
Търси в Информационен Бизнес Помощник

Всички видове електронни цигари са намалени с 20%. За повече информация посетете www.tehnoshop.info Разгледайте най-новите модели и цени на електронни цигари в Tehnoshop.info

Най-често задавани въпроси

1. От къде идва димът в електронната цигара ?

Във вътрешността на “електронната цигара” се намира контейнерът за пълнителя /cartridge/ с ниво на никотин – по избор, който отделя течност в зоната на пулверизиране, а чрез ултра-микро помпа, под налягане тази течност се пулверизира на капчици, които се насочват към ултразвуково поле. Под влиянието на инхалирането и притока на въздух капчиците се разпръскват в аерозолната среда и на края от аерозолния разтвор се произвежда водна пара, симулираща дима от цигарата. Преди да се насочи към пулверизатора, течността трябва да се загрее за да се намали нейното повърхностно напрежение, което да позволи по-лесното и атомизиране и превръщане в пара. “Електронната цигара” имитира не само цигарения дим, но и обичайната температура на запалената цигара (50 - 60? C). Така се задоволяват психологията и навиците на дългогодишните пушачи, което представлява същността на “здравословното пушене”. Когато дръпвате за първи път, вакуумният прекъсвач се включва – затова го направете с малко по-дълго и равномерно дръпване, за да позволите на нагревателчето да загрее.

2. Колко дълго може да се ползва един пълнител/cartridge/ ?

Един пълнител за"Електронна пура"замества около 3 кутии цигари, в зависимост от това дали се ползва от мъж или от жена, дали се дърпа по-силно или по-слабо. Сами ще забележите, че след кратка употреба, ще усъвършенствате способността си да използвате пълнителя по-дълго време, защото не е необходимо да се дърпа прекалено силно или пък по 10-15 пъти/за колкото всмуквания изгаря една обикновена цигара/, за да получите никотина, от който се нуждаете. Един пълнител за "Електронна цигара" се равнява на около 2 кутии цигари , а един пълнител за "Мини електронна цигара" - на 1 кутия цигари.

3. Как , кога и защо се рестартира “Електронната пура”?

Махнете пълнителя, поставете батерията на мястото й. Сложете кламер или остър метален предмет в малката дупчица до върха на цигарата, така че лампичката да свети непрекъснато и задръжте 30 секунди. Това се налага, за да се изчисти нагревателчето от нагар или в случай, че има повече течност в пулверизатора , тя покрива нагревателя и не му позволява да се загрява до необходимата температура. Така проверявате и дали “Електронната пура” работи – погледнете нагревателчето дали свети. Когато “Електронната пура” работи нормално не е необходимо да се рестартира. Не се препоръчва да се рестартира твърде често.

4. Дали "Електронната цигарата" ми е изправна?

Първо проверете дали когато дърпате лампичката свети – ако не свети- батерията е изтощена. Сменете батерията, ако отново не свети – цигарата не е изправна и следва да се обърнете към офиса. Ако свети – това означава, че вакуумният прекъсвач работи. Следващата стъпка е да проверите нагревателчето. / описано в точка 3 / Ако се чува шум при рестартирането – значи проблемът е бил в по-голямото количество течност в пулверизатора. Цигарата е изправна.

5. Ако "Електронната цигара" е изправна – защо не пуши?

Проверете състоянието на кетриджа /пълнителя/. Докато кетриджа/пълнителя/ е пълен – може да дърпате 8-10 пъти. После е необходима кратка пауза, за да може може ново количество да се стече към пулверизатора. Ако е наполовина празен, необходимо му е повече време, за да се стече течността до върха на ватата. Затова препоръчваме по възможност “Електронната цигара” да се носи отвесно с лампичката надолу. Дори когото кетриджа е почти изразходван, във вътрешността на ватата има дребни капчици никотинова течност, които ви позволяват да направите още 2-3 дръпвания. След кратка пауза може да повторите, но имайте предвид, че е необходимо повече време, в което капчиците да се прегрупират и да се придвижат. Ако нямате търпение – сменете кетрижда с нов.

6. Колко трае батерията?

Работно време на заредената батерия– от 2 до 3 часа, което се равнява на 1 работен ден. Батерията може да се презарежда около 1000 пъти.

" EЛЕКТРОННА ЦИГАРА"

За разлика от "ЕЛЕКТРОННАТА ПУРЕТА", "електронната цигара" има ограничител, който изключва устройството автоматично след 12-тото всмукване с цел да Ви предупреди, че "много пушите". 30 секунди по-късно устройството отново е готово за употреба "ЕЛЕКТРОННАТА ЦИГАРА" не подлежи на рестартиране - тя се рестартира автоматично !

 

Пушете здравословно,откажете цигарите или си създайте собствен бизнес - www.eko-cig.сom !

ИНОВАЦИИ и ТЕХНОЛОГИИ - продукти за здраве,красота и бизнес - www.tehnologia.dir.bg !

Скъпата нафта забрави и на използвано олио - подкарай ДИЗЕЛА си ти - www.biogorivo.com !

ОНЛАЙН МАГАЗИН "TehnoShop"- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти - www.tehnoshop.info !

Печелиш пари докато се забавляваш - без да рискуваш и стотинка! - www.pokerfen.com